Airbnb kortingscode voor €50 korting!

Airbnb korting van €50 met deze kortingscode!

Ga je voor het eerst een appartement of kamer boeken via AirBNB en ben je nog op zoek naar een kortingscode of tegoedbon? Dan hebben wij een geldige kortingscode voor je van t.w.v. €50! Lees hier hoe het werkt!

Helaas werkt AirBNB niet meer met deze kortingscodes! Verder zoeken heeft niet veel zin…

Korting bij AirBNB werkt zo

Goed om te weten is dat je nog geen bestaand account mag hebben bij Airbnb. Zorg er dus voor dat jouw e-mailadres nog niet eerder geregistreerd is bij het platform. Nieuwe klanten krijgen in tot €50 korting* cadeau. Daarvan kun je €40 gebruiken voor het boeken van een overnachting / accommodatie. De hoeveelheid korting is afhankelijk van het totaalbedrag dat je besteedt.

De overige €10 kun je gebruiken als korting voor een activiteit (zoals een lokale tour of rondleiding). De €10 korting wordt verrekend zodra je een activiteit of ervaring boekt met een minimaal bedrag van €40.

Wanneer je je registreert via deze link, dan krijg je automatisch het tegoed op je account bijgestort. Het tegoed is 1 jaar geldig.

* Airbnb verandert de hoeveelheid korting nog wel eens… dus het kan zijn dat je nu via mijn link meer of minder korting krijgt dat in dit artikel staat.

airbnb kortingscode

Meer tegoed sparen via Airbnb

Het mooie van Airbnb’s referral programma, is dat je zelf óók weer tegoed kunt sparen. Want wanneer jij via mijn link een overnachting boekt, dan ontvang jij de eerste keer €25 korting en ik ontvang ook €23 tegoed voor het aandragen van jou als nieuwe klant.

Het werkt zo:

  1. Maak een account aan en boek je eerste accommodatie
  2. Airbnb maakt een unieke link voor jou die je kan delen met jouw vrienden
  3. Deel de link via mail, social media of whatsapp
  4. Registreren jouw vrienden zich via jouw link én boeken zij een accommodatie, dan krijg jij €23 tegoed gestort!
  5. Je kunt dit tegoed binnen 1 jaar gebruiken voor extra korting op je verblijf!

Fijne reis!

Mijn ervaring met Airbnb

Overal ter wereld bieden mensen hun huis, appartement of kamer aan via Airbnb. Het is voor de eigenaren een mooie manier om iets te verdienen aan hun leegstaande accommodatie. Ik maak vaker gebruik van Airbnb. O.a. in Zuid-Afrika, Malta, Spanje heb ik al in een Airbnb geslapen. Wanneer ik een hotel of appartement via Booking.com te prijzig vind, dan ga ik eens kijken op Airbnb. Vaak vind je hier goedkopere én ruimere accommodaties.

Lees hier meer over onze ervaring met Airbnb.

Have fun en reis je vrij ,
Evy

Hey lezer of reiziger! Foutje gezien, of heb jij actuelere informatie? Ik doe mijn best om alle reistips up to date te houden en jij kan daarbij helpen. Mail mij, ik ben je dankbaar. Dit artikel bevat affiliate links. Je leest er meer over in de disclaimer.

reisblogger evy van kan

Evy van Kan

In India heb ik de eerste keer de ultieme vrijheid van backpacken mogen ervaren! Sindsdien wil ik niet meer anders. Voor elke reis kies ik mijn eigen bestemmingen, route en hotels. Deze tips deel ik graag met jou, hier op Reisjevrij.nl. Have fun!

Meer over Evy van Kan

Ervaringen & Vragen

Stel je vragen, of deel jouw tips en ervaring hier!
  • Ik las dat je via de Consumentenbond de servicekosten die AirBnB heeft berekend kan terugkrijgen van de afgelopen jaren. Ik hoop op die manier nog een keer extra op vakantie te kunnen 🙂

    Peter

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *