Op persreis met reisblog Reisjevrij.nl

Destination & City marketing #Visitwithus

Destination & City marketing

Zoek je manieren om jouw stad, regio of land onder de aandacht te brengen bij reizigers en vakantiegangers? Wij helpen graag mee aan jouw city marketing campagne, want zelf doen wij ook niets liever dan reizen. Organiseer je een persreis? Laat het ons weten, dan kijken wij of en wie mee kan.

Eerst heel even kort over Reisjevrij.nl. Wij zijn in 2016 begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een van de grotere reisblogs in Nederland. Maandelijks trekt de site meer dan 50.000 unieke bezoekers en deze aantallen lagen voor de corona pandemie zelfs nog veel hoger!

destination marketing voorbeeld
Op persreis in Malta

Hoe werkt destination of city marketing in samenwerking met ons reisblog?

Reisjevrij.nl staat voor reizen in vrijheid en dat is ook wat onze lezers het liefste doen. Wanneer je een stad, regio of land meer bekendheid wil geven en meer toeristen wil trekken, dan is een samenwerking met een reisblog een goede optie. Wij inspireren onze lezers door middel van fotografie en informeren over ‘hoe’ ze jouw bestemming kunnen bezoeken middels onze krachtige blog artikelen. Wij geloven dat elke bestemming uniek is en iets moois te bieden heeft. Laat het ons ontdekken en wij schrijven er over.

De kracht van onze website & influencers

Op Reisjevrij.nl delen wij échte reiservaringen en eerlijke verhalen. We geven goede reistips, vaak vanuit een praktisch perspectief. Daar heeft de lezer iets aan, want wij willen vooral niet vertellen hoe geweldig een bestemming is… maar juist alle handvatten bieden zodat de reiziger dit lekker zelf kan ontdekken en ervaren.

Wij blinken echt uit in het uitwerken van de gaafste reisroutes en roadtrips!

Eigenlijk willen wij ons zelf geen influencers noemen. Wij zijn reisbloggers die eerlijke tips geven en onze keuzes worden toch best vaak opgevolgd door onze lezers. Tja, eigenlijk dus toch influencers…

Onbeperkt exposure

Het grote voordeel van een vermelding op onze website t.o.v. een influencer campagne op sociale media, is de duur van de exposure. Op onze website staat jouw bestemming voor onbeperkte tijd online. Wanneer mensen gaan Googelen, dan is de kans groot dat ze ook op ons reisblog terecht komen.

Natuurlijk brengen wij de bestemming onder de aandacht via onze sociale media kanalen, maar via deze kanalen is de duur van de exposure veel korter. Daarnaast is de kans velen malen groter dat een lezer een jouw bestemming ook daadwerkelijk gaat bezoeken, wanneer hij of zij onze website bezoekt, dan wanneer hij/zij jullie voorbij ziet komen op sociale media.

city marketing
Op individuele persreis in Tsjechië

Samen op persreis?

Graag! Lijkt ons hartstikke leuk.

Belangrijk om te weten is dat onze groep reisbloggers divers is en zo ook onze reiservaring, interesses en agenda’s. Wij schrijven over hele diverse thema’s: van wintersport tot watersport, van reizen met kinderen tot solo backpack trip en van avontuurlijke hike tot een luxe strandbestemming.

Gezamenlijke groepsreis of individuele persreis

Wij staan voor beide type persreizen open, maar een individuele reis past het beste bij ons concept ‘reizen in vrijheid’.

Voorbeelden van output

Wanneer we echt meerdere steden of dorpen mogen zien in een land, werken we graag een complete reisroute of roadtrip uit.

Destination & City marketing in een reisroute

Wij plannen de gaafste roadtrips en reisroutes en schrijven die tot in de detail uit voor alle toekomstige reizigers, die na het lezen van onze artikelen sowieso gaan komen. Of een leuke dagplanning om alle highlights van een stad te zien, werken wij graag uit! Hierin worden ook de samenwerkingspartners zoals hotels, restaurants en tour operators in vermeld.

Per stad of plek schrijven wij graag over wat er te zien en te doen is. De hoogtepunten en bezienswaardigheden komen dan aan bod, maar ook de samenwerkingspartners zoals hotels, tour operators en restaurants. Hieronder een aantal voorbeelden van onze output in samenwerking met de verkeersbureaus of toeristenbureaus.

Verschijn op social media

Instagram en Facebook gebruiken wij voornamelijk om onze artikelen op te verspreiden, maar ook om ter plekke leuke tips te delen. Op Instagram hebben we zo’n +3000 volgers en op Facebook +4000. Op Instagram gaan we graag aan de slag met leuke stories in onze eigen huisstijl. Ook plaatsen we dagelijks nieuwe foto’s op onze feed.

social media reisbloggers
social-media-influencers-reisbranche
samenwerking reisbloggers

Voor stories (en reels) op Instagram hebben wij een eigen template gemaakt in dezelfde herkenbare stijl als ons blog. Hierboven een paar voorbeelden, maar onze set bestaat uit zeker 10 verschillende templates en worden enthousiast ontvangen door onze volgers.

Ons uitnodigen?

Heb je een leuke bestemming waar wij echt eens moeten langskomen? Stuur ons even een berichtje!

    Deze site is beveiligd door reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.