Hero background

Disclaimer

Reisjevrij.nl spant zich in om de inhoud van deze Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Het kan voorkomen dat regels, eisen, prijzen, beoordelingen en tijden in de tussentijd veranderen. Houdt er rekening mee dat dit een persoonlijk blog is en gebaseerd op reizen die ik en andere reizigers eerder maakte.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Reisjevrij.nl.

In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks, affiliate links naar websites of diensten van derden kan Reisjevrij.nl nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen (tekst, foto’s en dergelijke) liggen bij Reisjevrij.nl.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Reisjevrij.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Reisjevrij.nl maakt gebruik van affiliate links. Dit zijn links naar websites zoals bijvoorbeeld Booking.com, GetyourGuide of Rentalcars, die direct door linken naar bijvoorbeeld een hotel, huurauto of tour die wij aanbevelen ter informatie of tip. Wanneer jij als lezer op zo’n link klikt en misschien zelfs een hotelovernachting, huurauto of tour boekt, krijgt Reisjevrij.nl daar een kleine vergoeding voor in de vorm van commissie. Voor de duidelijkheid: voor jou als koper maakt het niks uit, je betaalt geen cent extra! Reisjevrij.nl wordt alleen door de externe partij beloond voor het doorverwijzen naar hun website. Ook hier voor geldt: wij linken alleen door naar hotels, tours en producten (ofwel, onze partners) waar we achterstaan en die met zorg zijn geselecteerd. Wanneer er sprake is van een samenwerking en/of affiliate link staat dit onderaan de blogpost vermeld, zodat jij als lezer hier van op de hoogte bent.

De affiliate links vormen een inkomstenbron voor Reisjevrij.nl waarmee de onkosten van de website gedekt worden én is een kleine compensatie voor de uren die ik en het team de afgelopen jaren in Reisjevrij.nl hebben gestoken.