Waar overnachten in Den Haag: 5 hotel tips

De 5 leukste hotels voor een weekendje Den Haag

Het Binnenhof, de hofvijver, de paleizen, het Mauritshuis met het Meisje met de Parel en natuurlijk het strand… Den Haag zit vol leuke highlights en is daarom perfect voor een weekendje weg in Nederland! Daarbij barst het van de hotels. Maar wat zijn nou de gouden hotel tips voor Den Haag? Ik heb een oproep gedaan onder kenners en deze vijf hotels werden het meest genoemd.

Tip 1: Hotel ’t Goude Hooft

Hotel tips Den Haag
Boutique hotel tips den haag

Hotel ’t Goude Hooft noemt zich ook wel de oudste herberg van Den Haag waar de ridders vroeger vergaderden. Deze rijke historie straalt het luxe en stijlvolle ingerichte hotel dan ook uit (foto’s zeggen genoeg!). Het hotel voelt als kleinschalig en het heeft een goed restaurant en ontbijt. Qua locatie middenin het centrum op loopafstand van alles. Een tweepersoonskamer in hotel ’t Goude Hooft heb je vanaf +-€129 per persoon.

Tip 2: La Paulowna Boutique Hotel

Leukste hotels den haag
Boutique hotels den haag

La Paulowna Boutique heeft luxe kamers voor 2-4 personen in het hippe Zeeheldenkwartier. De eigenaren willen zoveel mogelijk bijdragen aan het hergebruik van materialen met vintage meubels, wat het hotel een authentiek sfeertje geeft. Voor de deur bevindt zich een gezellig pleintje met meerdere terrassen. Tramhaltes zitten vlakbij waarmee je zo op het strand bent of je kan voor €10 per dag een fiets huren. Een tweepersoonskamer bij La Paulowna Boutique Hotel heb je vanaf +-€166 per nacht.

Tip 3: The Collector Hotel

Hotel aanraders den haag
Overnacht tips den haag

Dit boutique hotel ligt míddenin het centrum, dichtbij de belangrijkste bezienswaardigheden, maar wel in een rustig hofje bij het winkelgebied Haagsche Bluf. Ik ben groot fan van de retro inrichting die elke kamer fotoshoot-waardig maakt! Als je met de auto komt, raden ze de parking Park-and-Ride Den Haag aan. Verder zit tramhalte Gravenstraat om de hoek. Een tweepersoonskamer bij The Collector Hotel heb je vanaf +-€120 per nacht.

Tip 4: Hotel Indigo The Hague

Leuke hotels tips den haag
Hotel tips 's-Gravenhage

Hotel Indigo ligt tegenover het Koninklijk Paleis Noordeinde en zit in een oud bankgebouw gevestigd. De royalty meets private banking sferen zie je overal in het design terug! Verder heeft het hotel een op een spa geïnspireerde badkamers en een fenomenaal ontbijt. Een tweepersoonskamer bij Hotel Indigo The Hague boek je vanaf +-€103 per nacht.

Tip 5: Hotel Des Indes The Hague

Leuke hotels den haag
Goede hotels den haag
Den haag fijne hotels

Bij Hotel Des Indes voel je je een echte royalty. Het heeft dan ook 5 sterren! Het deftige pand werd ooit gebouwd als stadspaleis en wordt nu beschouwd als een van de meest exclusieve hotels van Den Haag. Een uurtje gratis gebruik van de fitness- en spafaciliteiten zit bij je verblijf in. Het ligt in het centrum op 15 min lopen van het station en dichtbij alle bezienswaardigheden. Een tweepersoonskamer bij Hotel Des Indes heb je vanaf €187 per nacht.

Hotel tips Den Haag

Met deze overnacht tips kan jouw weekendje Den Haag niet misgaan 😉 ENJOY. Heb je aanvullingen? Reageer ze hieronder!

Have fun en reis je vrij ,
Lynn

Hey lezer of reiziger! Foutje gezien, of heb jij actuelere informatie? Ik doe mijn best om alle reistips up to date te houden en jij kan daarbij helpen. Mail mij, ik ben je dankbaar. Dit artikel bevat affiliate links. Je leest er meer over in de disclaimer.

Fotocredits: Booking.com
Lynn-Klein-Gunnewiek backpacker

Lynn Klein Gunnewiek

Tijdens mijn eerste lange reis door Latijns Amerika werd ik verliefd op de vrijheid, spontaniteit, inspiratie en uitdagingen die reizen met zich meebrengt. Geen plan is voor mij het beste plan en dat brengt mij op de leukste plekken! Van backpacken tot citytrips, alleen of met anderen, ik ga er regelmatig tussenuit to keep it funky and fun. Reis je digitaal mee?!

Meer over Lynn Klein Gunnewiek

Ervaringen & Vragen

Stel je vragen, of deel jouw tips en ervaring hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *