Hero background

Hero background

Rome

Rome

Rome, de hoofdstad van Italië, je moet er óóit geweest zijn! Niet alleen zijn er ongelofelijk veel bezienswaardigheden en hoogtepunten, er hangt ook een hele fijne sfeer. Rome is levendig, heeft gezellige terrassen en knusse straten met balkonnen bedekt met mooie bloemen. Een waar openlucht museum.

Je kan Rome bezoeken als citytrip, of als onderdeel van je rondreis door Italië. Zo reden wij met een huurauto van Rome naar Milaan, een hele gave route! Onze tips over Rome, maar ook de reisroutes langs deze geweldige stad, vind je hier!

Onze verblijf tip in Rome: Amoroma Suite

Zelf verbleven wij ook in de wijk Termini (bij het treinstation), maar dan in een shabby hotel. Dit een beter hotel met moderne kamers en een goede beoordeling. Amoroma Suite ligt op 500 meter van het treinstation en vanuit daar kom je overal in Rome. Prijzen zijn heel schappelijk. Vanaf €130 per nacht inclusief ontbijt! De kamers hebben airco en een eigen badkamer.

Onze route

Zelf een stedentrip of reis naar Rome boeken?

Mijn reisroute ook nareizen? De roadtrip heb ik omgezet in een boekbare reisplan. Natuurlijk kun je elk reisplan helemaal afstemmen op jouw wensen! Wil je ergens langer blijven, of nog een plek toevoegen? Dat kan allemaal. Hulp nodig met het samenstellen van je eigen roadtrip? Laat het mij dan even weten.

Alle reisblogs en tips over Rome

Leuke tours en excursies in Rome