Hero background

Hero background

Noord-Holland

Noord-Holland

In de provincie Noord-Holland vind je natuurlijk onze hoofdstad Amsterdam. Maar er is natuurlijk meer te doen in deze veelzijdige provincie. Je vindt er leuke authentieke dorpjes die vaak zijn terug te vinden op onze ansichtkaarten. Denk aan Marken, Monnickendam en natuurlijk het vissersdorpje Volendam. Goede steden om te shoppen zijn natuurlijk Amsterdam, Haarlem en Alkmaar.

Goede restaurants vind je ook in deze provincie. Er zijn wel meer dan 10 restaurants te vinden die een Michelin ster in bezit hebben. Begin of sluit je vakantie in Noord-Holland af aan het strand. We hebben geen parelwitte stranden, maar een fijne strandwandeling om even uit te waaien zit er zeker in!

Wij verbleven bij: Villa Oldenhoff

Wij hebben hier een voortreffelijk verblijf gehad! Dit Boutique hotel ligt in Abcoude. Gratis parkeren en met de auto binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam. Je overnacht hier al vanaf €160 per nacht. Kies je voor de suite zoals op de foto te zien is? Dan betaal je €200 per nacht. Beoordeeld met een 9,7 op Booking.com.

Alle reisblogs en tips

Leuke tours en excursies