Over Reisjevrij.nl

Op mijn 20ste zit ik in gammel busje met het raam open. De wind waait lekker door mijn haren en ik luister naar “Billy Jean” op mijn Ipod. Het is een beetje fris want het heeft net geregend en we rijden in de bergen. Ik geniet van de schone lucht en nog meer van het prachtige uitzicht. Allemaal groene bomen en planten, zover ik kan kijken. Ik ben op weg naar Munnar (India) en hoop dat deze busrit nog lang mag duren…

Dit zijn onvergetelijke momenten die je tijdens het reizen ervaart. Het is de reis van A naar B die een rondreis bijzonder maakt.

De weg naar je bestemming is vaak mooier dan de bestemming zelf, vind ik. Reizen geeft mij het ultieme gevoel van vrijheid en dát wil ik graag met je delen.

Reisjevrij.nl: complete reisroutes van A tot Z uitgestippeld voor jou!

In 2016 heb ik Reisjevrij.nl opgericht. Ik wil mijn reisroutes en – ervaring graag met je delen zodat jij ook voordelig kan reizen, zónder dat je veel tijd kwijt bent aan het plannen van je welverdiende vakantie. Zo maak ik complete reisroutes waarin alles staat wat je moet weten. Alle informatie – van Google, Tripadvisor, de Lonely Planet en andere reisblogs – is dus verzameld op één pagina. Ik hoop dat deze informatie je helpt en het plannen van je reis makkelijker maakt. Laat je inspireren en start met het plannen van je volgende reis!

Team: reisbloggers en reisfanaten

beste reisblogs

Evy van Kan

Owner & reisblogger & moeder

In India heb ik de eerste keer de ultieme vrijheid van backpacken mogen ervaren! Sindsdien wil ik niet meer anders. Voor elke reis kies ik mijn eigen bestemmingen, route en hotels. Deze tips deel ik graag met jou, hier op Reisjevrij.nl. Have fun!

beste travel blogger

Laura de Greef

Reisblogger

In 2017 reisde ik zeven weken door Zuid-Afrika en sindsdien ben ik besmet met het reisvirus. Samen met mijn vriend zit ik geregeld in het vliegtuig om nieuwe bestemmingen te ontdekken. Mijn motto? Don’t let your dreams be dreams! Lees je mee?

esther

Esther Jacobs

Reisblogger

Tijdens mijn eerste backpack reis ben ik verliefd geworden op de overvloed aan natuur die de wereld ons te bieden heeft. Mooie kustlijnen, uitgestrekte vlaktes, immense bergketens, parelwitte stranden, schitterende meren en alle prachtige dieren in deze gebieden. Hier krijg ik nooit genoeg van! En jij? Veel plezier!

Reisbloggers

Carien en Joost

Verliefde reisbloggers

Reizen is voor ons geluk! Dit ontdekten wij tijdens onze eerste reis naar Vietnam. Heerlijk eten, vriendelijke mensen, prachtige dieren en rust in de natuur maken ons ontzettend blij en dankbaar. Wanneer wij thuis zijn, zoeken wij altijd naar nieuwe bestemmingen en fijne plekjes. Wij helpen jou graag op weg!

blogger debbie

Debbie Hameleers

Reisblogger

Het maken van verre reizen is mijn passie. Ik bepaal graag zelf mijn eigen reisroute. Het worden altijd unieke routes langs de hoogtepunten van het land, of een combinatie van landen. Deze routes wil ik hier graag met jullie delen. Een grote magnetische wereldkaart is prominent aanwezig in mijn huis en biedt telkens inspiratie voor nieuwe bestemmingen.

Selma blogger

Selma Hoving

Solo Reisblogger

Inmiddels vlieg ik al ruim 5 jaar als stewardess de wereld rond. Nog steeds ontdek ik nieuwe plekken en word ik erg happy van het ontmoeten van nieuwe mensen. Reizen is mijn passie, geeft me veel energie en mooie bestemmingen deel ik graag met anderen. Ik neem je mee naar leuke reisbestemmingen, toffe hotspots en ik geef je handige reistips.

travelblogger sofie

Sofie Hoebe

Reisblogger

Door de jaren heen ben ik echt reis-verslaafd geraakt! Reizen leerde mij om nooit te vroeg te oordelen, open te staan voor alles en iedereen en dingen zoveel mogelijk over je heen te laten komen. Het liefst maak ik actieve reizen: ik ga elk jaar op wintersport, duik graag en doe zoveel mogelijk excursies en tripjes. Mijn reizen zijn heel gevarieerd: van all-inclusive hotels tot campings, van touren in een camper tot een zeilvakantie. Ik hoop jullie door deze ervaringen ook verder op weg te helpen!

Femke Meeuwes

Wereldreisblogger

Het is mens eigen om te reizen op basis van tips van anderen. Natuurlijk is het een fantastisch onderdeel van reizen als je zelf spontaan op een bijzondere plek terecht komt. Toch hoeven we niet elke keer opnieuw het wiel uit te vinden als we op reis zijn. Tips of aanraders van iemand zoals jij, die jouw bestemming al kent, kan de ervaring zelfs nog waardevoller maken. Nu ik een jaar op wereldreis ben met mijn vriend Yilmaz deel ik dan ook graag onze tips en ervaringen met jullie. Een reisblog is daarvoor perfect, als digitaal doorgeefluik, zodat jij ook van alle mooie plekjes hoort die wij zijn tegengekomen op deze wereld!

Chris donkers blogger

Chris Donkers

Reisbloggende moeder

Sinds we kinderen hebben, is het reisplezier alleen maar toegenomen. Als we reizen, willen we graag wat van het land zien, en op ons eigen tempo. Het zelfstandig organiseren van een reis is voor mij even plezierig als het reizen zelf. Het liefste ga ik voor een bijzondere, authentieke bestemming! Graag wil ik mijn reistips met je delen, omdat we elke keer opnieuw bewijzen dat reizen niet hoeft te stoppen als je kinderen hebt!

Profielfoto Maaike en Nienke

Maaike en Nienke

Verliefde reisbloggers

Al sinds we elkaar ontmoetten delen we een passie voor reizen. Met het motto ‘je geld komt ooit terug, je tijd niet’ in gedachten, kochten we een backpack en gingen we op wereldreis. Benieuwd naar onze verhalen en ervaringen? Je vindt ze hier!