Over Reisjevrij.nl

Op mijn 20ste zit ik in gammel busje met het raam open. De wind waait lekker door mijn haren en ik luister naar “Billy Jean” op mijn Ipod. Het is een beetje fris want het heeft net geregend en we rijden in de bergen. Ik geniet van de schone lucht en nog meer van het prachtige uitzicht. Allemaal groene bomen en planten, zover ik kan kijken. Ik ben op weg naar Munnar (India) en hoop dat deze busrit nog lang mag duren…

Dit zijn onvergetelijke momenten die je tijdens het reizen ervaart. Het is de reis van A naar B die een rondreis bijzonder maakt.

De weg naar je bestemming is vaak mooier dan de bestemming zelf, vind ik. Reizen geeft mij het ultieme gevoel van vrijheid en dát wil ik graag met je delen.

Reisjevrij.nl: complete reisroutes van A tot Z uitgestippeld voor jou!

In 2016 heb ik Reisjevrij.nl opgericht. Ik wil mijn reisroutes en – ervaring graag met je delen zodat jij ook voordelig kan reizen, zónder dat je veel tijd kwijt bent aan het plannen van je welverdiende vakantie. Zo maak ik complete reisroutes waarin alles staat wat je moet weten. Alle informatie – van Google, Tripadvisor, de Lonely Planet en andere reisblogs – is dus verzameld op één pagina. Ik hoop dat deze informatie je helpt en het plannen van je reis makkelijker maakt. Laat je inspireren en start met het plannen van je volgende reis!

Team: reisbloggers en reisfanaten

beste reisblogs

Evy van Kan

Owner & reisblogger

In India heb ik de eerste keer de ultieme vrijheid van backpacken mogen ervaren! Sindsdien wil ik niet meer anders. Voor elke reis kies ik mijn eigen bestemmingen, route en hotels. Deze tips deel ik graag met jou, hier op Reisjevrij.nl. Have fun!

beste travel blogger

Laura de Greef

Reisblogger

In 2017 reisde ik zeven weken door Zuid-Afrika en sindsdien ben ik besmet met het reisvirus. Samen met mijn vriend zit ik geregeld in het vliegtuig om nieuwe bestemmingen te ontdekken. Mijn motto? Don’t let your dreams be dreams! Lees je mee?

esther

Esther Jacobs

Reisblogger

Tijdens mijn eerste backpack reis ben ik verliefd geworden op de overvloed aan natuur die de wereld ons te bieden heeft. Mooie kustlijnen, uitgestrekte vlaktes, immense bergketens, parelwitte stranden, schitterende meren en alle prachtige dieren in deze gebieden. Hier krijg ik nooit genoeg van! En jij? Veel plezier!

joyce

Joyce Schleipen

Reisblogger

Vanaf kleins af aan vond ik het leuk om op avontuur gaan in het buitenland. Mijn eerste verre reis was New York en al snel volgde meer. Ik vind het leuk om naar plekken te gaan die niet altijd vanzelf sprekend zijn, maar kamperen in een tentje aan de Hollandse en/of Belgische kust maakt me net zo enthousiast. Graag deel ik deze avonturen met jou!

blogger debbie

Debbie Hameleers

Reisblogger

Het maken van verre reizen is mijn passie. Ik bepaal graag zelf mijn eigen reisroute. Het worden altijd unieke routes langs de hoogtepunten van het land, of een combinatie van landen. Deze routes wil ik hier graag met jullie delen. Een grote magnetische wereldkaart is prominent aanwezig in mijn huis en biedt telkens inspiratie voor nieuwe bestemmingen.

Reisbloggers

Carien en Joost

Verliefde reisbloggers

Reizen is voor ons geluk! Dit ontdekten wij tijdens onze eerste reis naar Vietnam. Heerlijk eten, vriendelijke mensen, prachtige dieren en rust in de natuur maken ons ontzettend blij en dankbaar. Wanneer wij thuis zijn, zoeken wij altijd naar nieuwe bestemmingen en fijne plekjes. Wij helpen jou graag op weg!

Selma blogger

Selma Hoving

Reisblogger

Inmiddels vlieg ik al ruim 5 jaar als stewardess de wereld rond. Nog steeds ontdek ik nieuwe plekken en word ik erg happy van het ontmoeten van nieuwe mensen. Reizen is mijn passie, geeft me veel energie en mooie bestemmingen deel ik graag met anderen. Ik neem je mee naar leuke reisbestemmingen, toffe hotspots en ik geef je handige reistips.

stefanie

Stefanie Hopstaken

Reisblogger

Wat ik echt leuk vind aan reizen, is dat je het ultieme gevoel van vrijheid ervaart. Je doet tijdens de reis precies wat je wilt en gaat en staat waar je wilt. Vaak treed je tijdens je reis uit je comfortzone, de ene keer wat bewuster dan de andere. Het enige wat ik kan zeggen is “go with the flow”. Hopelijk zal ik dit gaan ervaren tijdens mijn eerste solo-reis! Lees je mee?

Chanel otterloo

Chanel Otterloo

Reisblogger

Ik ben een ontzettende reisfanaat en enthousiaste volger van talloze reisblogs en Instagram accounts. Mijn boekenplank staat vol met Lonely Planets en andere reisboeken. De wereldkaart aan mijn muur begint gelukkig ook steeds voller te raken met pinnetjes op bestemmingen waar ik geweest ben. Tijdens mijn reis maar ook daarna deel ik het liefst zo veel mogelijk van mijn toffe ervaringen met anderen. Lees je mee?

Jamy van der ven

Jamy van der Ven

Reisblogger

Zolang ik me kan herinneren ben ik altijd betoverd geweest door kleuren en landschappen. Tijdens mijn eerste backpack avontuur naar Nieuw-Zeeland besefte ik dat er zo veel moois te zien is in de wereld. Het ontdekken van, voor mij, nieuwe culturen en natuur heeft ervoor gezorgd dat ik nooit meer gestopt ben met reizen. Ik zal het avontuur altijd blijven opzoeken en deel graag mijn ervaringen en tips met jullie!

travelblogger sofie

Sofie Hoebe

Reisblogger

Door de jaren heen ben ik echt reis-verslaafd geraakt! Reizen leerde mij om nooit te vroeg te oordelen, open te staan voor alles en iedereen en dingen zoveel mogelijk over je heen te laten komen. Het liefst maak ik actieve reizen: ik ga elk jaar op wintersport, duik graag en doe zoveel mogelijk excursies en tripjes. Mijn reizen zijn heel gevarieerd: van all-inclusive hotels tot campings, van touren in een camper tot een zeilvakantie. Ik hoop jullie door deze ervaringen ook verder op weg te helpen!

Femke Meeuwes

Reisblogger

Samen met mijn vriend Yilmaz reis ik dit jaar de wereld over. Omdat ik zelf tijdens mijn reizen ook fanatiek gebruik heb gemaakt van de tips op Reisjevrij.nl, deel ik nu graag al mijn ervaringen en tips met jullie. Ik heb een lichte onderwaterwereld obsessie en I will drag you down with me! Naast bijzondere bestemmingen, de ideale overnachtingen, must-do’s & must-eat’s, schrijf ik ook over opties aan vrijwilligerswerk om je steentje bij te dragen aan de lokale community, voor als je dat, net als ik, belangrijk vindt.

Chanel otterloo

Chanel Otterloo

Reisblogger

Ik ben een ontzettende reisfanaat en enthousiaste volger van talloze reisblogs en Instagram accounts. Mijn boekenplank staat vol met Lonely Planets en andere reisboeken. De wereldkaart aan mijn muur begint gelukkig ook steeds voller te raken met pinnetjes op bestemmingen waar ik geweest ben. Tijdens mijn reis maar ook daarna deel ik het liefst zo veel mogelijk van mijn toffe ervaringen met anderen. Lees je mee?