Over Reisjevrij.nl en Evy

Op mijn 20ste zit ik in gammel busje met het raam open. De wind waait lekker door mijn haren en ik luister naar “Billy Jean” op mijn Ipod. Het is een beetje fris want het heeft net geregend en we rijden in de bergen. Ik geniet van de schone lucht en nog meer van het prachtige uitzicht. Allemaal groene bomen en planten, zover ik kan kijken. Ik ben op weg naar Munnar (India) en hoop dat deze busrit nog lang mag duren…

Dit zijn onvergetelijke momenten die je tijdens het reizen ervaart. Het is de reis van A naar B die een rondreis bijzonder maakt.

De weg naar je bestemming is vaak mooier dan de bestemming zelf, vind ik. Reizen geeft mij het ultieme gevoel van vrijheid en dát wil ik graag met je delen.

Reisjevrij.nl: complete reisroutes van A tot Z uitgestippeld voor jou!

Tijdens mijn zoektocht naar een mooie rondreis stuitte ik altijd op twee dingen:

  1. Ik moest me aanpassen aan de reisorganisatie qua bestemmingen, reisdata en hotels
  2. Ik vond georganiseerde (groeps)reizen absurd duur

Ik besloot om de reizen zelf te plannen. Zo kon ik precies kiezen wanneer ik ging, waar, welke hotels en met wie. Het kostte mij een aantal dagen om de reisroute helemaal uit te stippelen. Eerst moet je weten waar je naar toe wilt en vervolgens hoe je van A naar B komt. Ook moet je weten hoelang het reizen duurt en hoeveel het kost. Al deze informatie moet je apart opzoeken via Google, Tripadvisor, de Loney Planet, reisblogs en ga zo maar door. Dit kost je dus erg veel tijd, maar het is de moeite waard. Je hebt een rondreis die helemaal naar jouw zin is én minimaal de helft voordeliger dan een georganiseerde rondreis. Ideaal!

Zo is mijn Nederlandse reisblog Reisjevrij.nl ontstaan. Ik wil mijn reisroutes en – ervaring graag met je delen zodat jij ook voordelig kan reizen, zónder dat je veel tijd kwijt bent aan het plannen van je welverdiende vakantie. Zo maak ik complete reisroutes waarin alles staat wat je moet weten. Alle informatie – van Google, Tripadvisor, de Lonely Planet en andere reisblogs – is dus verzameld op één pagina. Ik hoop dat deze informatie je helpt en het plannen van je reis makkelijker maakt. Laat je inspireren en start met het plannen van je volgende reis!

evy-reisjevrij-reisblog