1. Over Reisjevrij.nl

Reisjevrij.nl is ontstaan door mijn passie voor reizen. Elke vakantie of rondreis, plan ik altijd helemaal zelf, zonder reisorganisatie. Voordat je een hele rondreis hebt uitgestippeld, ben je een paar weken verder. Alle informatie is beschikbaar, maar is verspreid over verschillende websites. Het kost dus erg veel tijd om alles uit te zoeken. Ik heb besloten al deze informatie samen te brengen op één pagina. Per rondreis vind je de reisroute en alles wat je moet weten om zelf je reis samen te stellen. Dit bespaart jou vele uurtjes googelen!

Het uitstippelen van jouw ideale en individuele rondreis kost erg veel tijd. Je moet weten naar welk land je wilt gaan en vervolgens naar welke steden of plaatsjes. Vervolgens moet je weten hoe je van de ene stad naar de andere komt, hoelang dit duurt en hoeveel dit kost. Daarna moet je op zoek naar een leuk hotel of guest house. Verspreid over het hele internet, vind je alle informatie die je nodig hebt, maar het kost je veel tijd om alles uit te zoeken. Zo ben je al snel een aantal weken bezig met het plannen van je reis.

Met Reisjevrij.nl help ik je met het plannen van je rondreis. Ik heb een aantal bekende en leuke reisroutes door verschillende landen voor je samengesteld. Ik vertel je precies hoe je van A naar B komt, welke hotels goed zijn en wat alles kost. Dit scheelt jou erg veel speurwerk en tijd.

Reisjevrij.nl is een hobby, maar inmiddels ook mijn werk. Ik vind het leuk om mijn reiservaringen te delen en om zelf reisinspiratie op te doen. Alle vermeldingen naar hotels en tips zijn oprecht en niet uitgekozen omdat ik hier een vergoeding voor krijg. Ik heb wel een affiliate samenwerking met websites zoals Booking.com en Skyscanner.nl. Als jij via mijn website op hun website terecht komt en bijv. een hotel boekt, dan krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Dit kost jou niets extra’s.

2. Boeken

Nee je kan via Reisjevrij.nl geen complete rondreizen boeken. Dit doe je namelijk zelf, maar met mijn hulp en reistips. Door alle onderdelen zoals je vlucht, hotels en vervoer los en zelf te boeken, bespaar je veel geld. Ons doel is om jou hierover te informeren en je te helpen met het plannen en boeken van je reis.

Wij stellen complete rondreizen (reisroutes) samen en vertellen je precies hoe je van A naar B reist. Ook hebben wij de beste hotels voor je geselecteerd op basis van locatie, budget en gastenbeoordelingen (en onze eigen ervaring).

Bij elke reisroute staat precies beschreven waar je het goedkoopst kan boeken.

De prijzen die genoemd staan bij elke reis zijn indicatief (en vaak de prijs op het moment van schrijven). Het kan dus iets goedkoper uitvallen of iets duurder, afhankelijk van de periode waarin je wilt reizen. Per rondreis heb ik gekeken naar de kosten van de vlucht, de hotels, het vervoer/transfer en eventuele excursies. Al deze kosten heb ik bij elkaar opgeteld. De kosten van de hotels en het vervoer zijn gedeeld door twee personen.