Reisjevrij.nl is er voor je als je van reizen houdt óf als je dit nog moet ontdekken. Op mijn website vind je complete reisroutes en roadtrips van door veel verschillende landen, die je helpen je reis te plannen. De zoektocht van hoe je van A naar B komt, hoelang dit duurt en wat het kost, heb ik al voor je uitgezocht. Dit scheelt je veel tijd. Wil je weten hoe je een reis kan boeken met hulp van Reisjevrij.nl? Dat lees je hier.

Reisjevrij.nl is voor:

Avonturiers

Je moet een beetje avontuurlijk aangelegd zijn om op deze manier te reizen en niet bang zijn voor het “onbekende”. Door alleen te reizen, of samen met een vriend of vriendin, moet je zelf je weg vinden. Er is nu eenmaal geen reisleiding om je de weg te wijzen. Gelukkig maar, want dit geeft je juist meer vrijheid tijdens je reis.

Cultuursnuivers

Spanje en de Belgische kust heb je misschien inmiddels al gezien. Je wilt eens iets anders, toch? Dat is mooi want voor hetzelfde geld (letterlijk) zit je in Azië of Zuid-Amerika. Geniet en leer van de verschillende culturen, je zit echt even in een andere wereld.

Harde werkers

Heb je al een baan en kan je maar drie weken aaneengesloten wegblijven? Wil je je welverdiende vakantie zo optimaal mogelijk indelen? Dan kun je toch je rondreis het beste plannen. Bepaal je reisroute en boek je tickets en hotels al van te voren, dat scheelt je daar weer veel tijd.

Luxe backpackers

Natuurlijk wil je zo goedkoop mogelijk reizen, maar niet ten koste van alles. Als je moet kiezen tussen een busreis van 10 uur voor €7,- of een vliegreis van 1 uur voor €30,-, dan weet je het wel. Zelf vermijd ik ook liever de slaapzalen met gedeelde badkamers. Maar die keuze is uiteraard aan jou!

Waarom Reisjevrij.nl? Omdat:

  1. alles al voor je is uitgezocht, je hoeft nog maar te boeken;
  2. je zelf bepaalt wanneer en hoelang je gaat;
  3. je zelf je bestemmingen en hotels kiest;
  4. je niet afhankelijk bent van een groep of de planning van een reisorganisatie (bijv. opstaan om 05.00u!);
  5. je zo veel voordeliger op vakantie kan;
  6. je zo sneller in contact komt met de lokale bevolking;
  7. je zo sneller nieuwe mensen ontmoet;
  8. je veel meer vrijheid hebt op je eigen vakantie;
  9. je zo steeds nieuwe kanten van jezelf ontdekt;
  10. je reis zo onvergetelijk wordt!