reisplanner usp banner
evy banner reisjevrij1

Avontuur!

Je boekt bij ons geen vakantie, maar een avontuur! Een reis die helemaal naar jouw wens is aangepast, die jij gaat beleven! Deze reisplanner werkt als een blokkendoos: elke bestemming kun je toevoegen of verwijderen en een accommodatie selecteren. Zo kun je een rondreis binnen één scherm volledig naar wens samenstellen en boeken.

Onze voorbeeld reisplannen zijn opgesteld door een reisexpert waardoor je ervan verzekerd bent dat de reisroute logisch is, de bestemmingen de moeite waard en dat wij er geweest zijn! Je boekt altijd met VZR garantie en kan rekenen op een geweldige klantenservice!

Dit icoon betekent ‘inclusief’. Staat het bij de vliegtickets, auto of het hotel? Dan is dit geregeld.

Wat is exclusief?

Je reist via Reisjevrij.nl nooit met een groep, gids of reisorganisatie. Het is altijd een individuele op maat gemaakte reis, speciaal voor jou.

Dit icoon betekent ‘exclusief’. Staat het bij de vliegtickets, auto of het hotel? Dan moet je hier nog naar kijken en eventueel iets selecteren.

Overige kosten (niet inbegrepen):

  • Hotels: toeristenbelastingen en andere tax. Ontbijt afhankelijk van hotel.
  • Bij huurauto: mogelijk de eenrichtingstoeslag
  • Vliegtickets: koffers kun je toevoegen tijdens het boekingsproces. Deze meerprijs betaal je wel direct aan ons. Vliegtuigstoelen kunnen vaak bij het inchecken gekozen worden (per maatschappij verschillend of hier een meerprijs aan verbonden is).
  • Eten: altijd exclusief
  • Vervoer van A naar B: tenzij je een auto huurt via ons, altijd exclusief.
  • Je bent ook zelf verantwoordelijk voor mogelijke reisvaccinaties, visum aanvraag, geldige reisdocumenten, rijbewijs, reisverzekering etc.

Je boekt met garantie

Via de reisplanner van Reisjevrij.nl by Airtrotter kun je een complete reis boeken inclusief vluchten, huurauto, accommodaties en eventueel excursies.

Airtrotter is aangesloten bij de VZR Garant. Dan weet je zeker dat je boekingsbedrag veilig en beschermd is. Je loopt zo geen risico dat je je betaalde boekingsbedrag kwijtraakt door een faillissement van de organisatie waarbij je geboekt hebt. Bekijk hier het lidmaatschap van Airtrotter.

Betalen

Wil je een reis boeken, dan dien je bij boeking per iDeal, Creditcard of Bancontact de hele reissom te voldoen.

Annuleren

Het is altijd verstandig om een aparte reis- en annuleringsverzekering af te sluiten indien je je reis moet annuleren of onderbreken door omstandigheden.

Krijg ik mijn geld terug?

  • Vliegtickets: Nee. Neem contact op met je reis- annuleringsverzekering
  • Huurauto: Deels mogelijk. Zie de reisvoorwaarden.
  • Hotels: Deels mogelijk. Zie de reisvoorwaarden.

Vliegtickets

Het systeem zoekt een vlucht op jouw gewenste reisdata, maar dat betekent niet dat dit de beste of voordeligste optie is. Klik op ‘Ticket details’ om de geselecteerd vlucht en tijden in te zien. Wil je vliegtickets vergelijken? Klik dan op ‘Vlucht wijzigen’.

Nu kun je vluchten vergelijken, maar ook checken of andere luchthavens nog interessante vluchten hebben. Speel ook met de dag van aankomst, soms is er dan wel een directe vlucht mogelijk! Heb je een betere vlucht gevonden? Dan kun je die toevoegen aan het reisplan. Je kunt ook altijd een vlucht verwijderen indien je je vliegtickets al geboekt hebt.

Handbagage is meestal inclusief, maar ruimbagage (koffers) voeg je pas toe tijdens het uitchecken/boeken van deze rondreis.

Het fijnste hotel kiezen

In de reisplannen van Reisjevrij.nl worden eerst onze favoriete hotels gecontroleerd op beschikbaarheid. In deze hotels hebben wij vaak zelf overnacht. Echter als deze favoriete hotels volgeboekt zijn, of niet boekbaar zijn, dan kun je zelf een hotel uitkiezen! Klik op het hotel en vervolgens op ‘Selecteer een ander hotel’.

Je herkent onze favoriete hotels aan het volgende icoontje:

favo acco

Bevat het geselecteerde hotel niet ons icoontje, dan is het helaas niet beschikbaar. Let voordat je boekt goed op de locatie van het hotel, dat is het belangrijkste!

Huurauto meeboeken

De huurauto boek je als laatste, zodra je route en hotels geselecteerd zijn. Reisjevrij.nl werkt standaard met Sunnycars.nl omdat zij de beste service leveren. Je bent all-risk verzekerd en ook je eigen risico is gedekt. Kies een huurauto die bij jouw reisgezelschap past.

Let op! Je hebt wel altijd een creditcard nodig om een auto te kunnen huren. Neem die dus mee!

Huurauto apart boeken

Je kunt ook zelf je huurauto apart boeken, wanneer dit veel geld scheelt. Sunnycars.nl is volgens ons wel de beste en meest betrouwbare partij, maar helaas niet de goedkoopste. Wij hebben ook goede ervaringen met Easyterra.nl en Rentalcars.com.

Offerte aanvragen of reisplan laten opstellen?

Heb je vragen over je reisplan? Moet ik iets checken of heb je vragen? Mail mij dan op evy@reisjevrij.nl. Mail mij ook indien ik kosteloos een reisplan voor je mag opstellen! Graag hoor ik wanneer je vertrekt, je woonplaats, aantal personen en eventuele andere wensen.

Klantenservice?

Heb je reeds geboekt? Mail dan naar service@airtrotter.com.