Hero background

Laura de Greef

Reisjevrij blogger Laura

Laura de Greef

Reizen is voor mij een feestje! Het begint al bij de voorpret en het plannen, en eenmaal op de plek van bestemming is het helemaal genieten! Nieuwe geuren en smaken, verschillende culturen leren kennen en de mooie natuur opzoeken.. ik word er blij van! Ik hou vooral van actieve vakanties en ga er dan ook graag op uit in een land. Naast reizen ben ik ook gek op fotografie, interieur, festivals en katten! Mijn motto? Don’t let your dreams be dreams!

Reisroutes die ik heb beleefd

Blogs die ik heb geschreven

Blogger van Reisjevrij.nl

In 2017 reisde ik zeven weken door Zuid-Afrika en sindsdien ben ik nóg meer besmet met het reisvirus. Samen met mijn vriend zit ik geregeld in het vliegtuig om nieuwe bestemmingen te ontdekken.

Sinds 2018 blog ik voor Reisjevrij, dit vind ik ontzettend leuk om te doen! Zelf haal ik ook graag inspiratie uit reisblogs, en ik hoop met mijn reistips jou ook te kunnen inspireren.

Mijn favoriete bestemming

Altijd lastig om één favoriet aan te wijzen. Ik vond Colombia erg mooi en divers, je hebt er veel prachtige natuur, mooie stranden maar ook hele toffe steden. Ook Marokko heeft mijn hart gestolen, je waant je in een compleet andere wereld in slechts 3,5 uur vliegen. Australië is geweldig en na twee maanden rondreizen in het westen en zuiden, smaakt het zeker naar meer!

Mijn travelgear