Hero background

Sabine Vermuyten

mama blogger reizen

Sabine Vermuyten

Verre reizen maken met mijn gezin is het liefste wat ik doe! Mijn motto ‘Travel is the only thing you buy that makes you richer’ zegt het helemaal: reiservaringen zorgen voor onvergetelijke herinneringen. Bij het uitstippelen van onze reizen zorg ik altijd voor een goede balans tussen zoveel mogelijk zien en doen en toch genoeg tijd hebben om van elke plek ten volle te kunnen genieten. Ik deel graag mijn tips met jou!

Blogs die ik heb geschreven

Mijn favoriete bestemmingen

Ik reis vooral graag naar landen met veel mooie natuur. Canada, Costa Rica en Zuid-Afrika vind ik op dat vlak topbestemmingen. Maar mijn absolute nummer 1 is toch wel Zuid-West USA! De natuurpracht die je daar aantreft en die zo afwisselend is – rode rotsen, canyons, bergen en valleien, woestijn – en dat in combinatie met topsteden zoals San Francisco en Las Vegas, is niet te overtreffen.

Qua Europese bestemmingen heeft Noorwegen mijn hart gestolen, ook weer omwille van die spectaculaire natuur. Maar ook Italië en Spanje (Andalusië) vind ik heerlijk!

Mijn bucketlist

Mijn lijstje met droombestemmingen is vrij lang, maar in de top 3 staan momenteel IJsland, Vietnam en Colombia!

Reizen met kinderen

Onze eerste verre reis met de kinderen maakten we toen de jongste 6 jaar was, naar Mexico. Een actieve rondreis maken met kinderen is perfect mogelijk, op voorwaarde tenminste dat je het reistempo aan hen aanpast en je voldoende activiteiten voorziet die zij ook leuk vinden. Ook genoeg rustmomenten inbouwen is zeker aan te bevelen. Onze kinderen – intussen tieners – hebben de reiskriebels ook helemaal te pakken!