Hero background

Evie van Vliet

Evie van Vliet

Sinds ik klein was, droomde ik ervan de wereld te verkennen en mooie herinneringen te maken. Op mijn achttiende besloot ik om voor een jaar naar Curaçao te gaan om daar te gaan werken als reisleidster. Curaçao was een geweldige ervaring. Ik werd zelfstandiger, leerde nieuwe mensen kennen en genoot van de zon, de zee en alle leuke feestjes op het strand. Door mijn fantastische ervaring in het buitenland wilde ik alleen maar meer gaan reizen. Elk nieuw land dat ik bezoek, elke cultuur die ik leer kennen, geeft mij zo veel energie en voldoening. Op dit moment probeer ik zo veel mogelijk te reizen, en met mijn werk kan ik dit gelukkig heel goed combineren. Elk nieuw land brengt zo veel nieuwe verhalen en mooie herinneringen met zich mee!

Wil je ook graag zelf je reizen boeken?

Goedkope vluchten zoek ik meestal via Google Flights, of bij de aanbieder zelf zoals Transavia of TUI.nl.

Hotels zoek en boek ik vooraf via Booking.com.

Een huurauto voor een dag regel ik meestal ter plaatse. Voor mijn reis door de USA leg ik deze wel vooraf vast. Sunnycars.nl is erg betrouwbaar en met EasyTerra.nl hebben de reizigers van Reisjevrij.nl goede ervaringen.

Leuke tourtjes kun je ook vaak ter plaatse regelen, maar sommige tours (of bezienswaardigheden) zijn zo populair dat je ze wel beter vooraf kan vastleggen. Ik gebruik hier o.a. Getyourguide.nl voor.