Welke auto huren in Costa Rica?

Ga je net als ons een mooie road trip maken door Costa Rica? Dan heb je een goede huurauto nodig. Maar welke? Hoe zijn de wegen in Costa-Rica? Heb je persé een 4×4 SUV (jeep) nodig of is een normale sedan ook voldoende? Wij zijn begin 2018 in Costa Rica geweest en hebben behoorlijk wat kilometers gereden en hebben ervaring met rijden in Costa Rica. Ik deel graag mijn tips met je om een goede en goedkope auto te huren in het mooie Costa Rica!

Corcovado national park bezoeken: tours en tips

Tijdens onze roadtrip door Costa Rica bezochten wij het Corcovado National Park. Als je op zoek bent naar een echte jungle experience en veel wilde dieren wilt spotten, dan is Corcovado the place to be. Er zijn verschillende manieren om het Corcovado National Park te bezoeken, maar het is onduidelijk hoe het nu precies zit. Daarom geef ik je graag een aantal tips en praktische informatie om je bezoek aan Corcovado onvergetelijk te maken.

Corcovado national park hoe kom je er?

Na het nationaal park Manuel Antonio, bezochten wij Corcovado National Park. Als je op zoek bent naar een echte jungle ervaring en veel wilde dieren wilt spotten, dan is Corcovado National Park the place to be. Het natuurgebied is nog vrijwel ongerept: het is een grote jungle met veel flora en fauna. Er zijn verschillende manieren om het Corcovado National Park te bezoeken, maar het is onduidelijk hoe het nu precies zit. Daarom geef ik je graag een aantal tips en praktische informatie hoe je bij Corcovado komt.

Vrijwilligerswerk Costa Rica: werken op een boederij

Hallo lezers! Mijn naam is Lianne en ik ben gastblogger voor Reisjevrij.nl. Schrijven en reizen altijd twee grote passies van mij geweest. Schrijven heb ik ook altijd gedaan tijdens mijn reizen. Voor mijzelf, maar later ook meer voor vrienden en familie en 2 jaar geleden mocht ik een aantal blogs schrijven voor de website De Rijke Meisjes toen ik als budgetreiziger door Portugal en Spanje ging. Deze winter ben ik op reis geweest in Costa Rica. Een prachtig land! Ik had 3 maanden de tijd om door het land te backpacken. Tijdens deze maanden wilde ik vanaf het begin aan ook graag wat vrijwilligerswerk doen op een boerderij om zo het buitenleven te ervaren en te werken met dieren.