Tips voor een 3 of 4 daagse citytrip naar Dublin

Dublin is wat mij betreft een van de leukste steden in Europa. De stad is perfect voor een stedentrip, want het heeft eigenlijk alles. Vriendelijke mensen, lekker (en goedkoop!) eten, lange winkelstraten en natuurlijk de gezellige Ierse pubs! 

Er is zoveel te zien en te doen in Dublin, dat het haast onmogelijk is om hieronder alles te benoemen. Ik ga toch een poging doen om de belangrijkste bezienswaardigheden en mijn persoonlijk tips voor Dublin met jullie te delen. Je hebt aan 3 tot 4 dagen genoeg om een goede indruk te krijgen van de stad en om de meeste bezienswaardigheden te kunnen ontdekken. Maar als je eenmaal een keer in Dublin bent geweest, weet ik zeker dat het vast niet bij die ene keer blijft!

Stedentrip Londen: tips voor 3 tot 4 dagen

Londen is een wereldstad en een van de leukste steden in Europa. Het is de hoofdstad van Engeland en ligt op een uurtje vliegen van Nederland. Check hier goedkope tickets. Het is in Londen vanwege tijdverschil 1 uur vroeger dan in Nederland. Londen is een van de populairste steden voor een stedentrip. Wanneer je aan Londen denkt, denk je aan de rode dubbeldekkers, de big ben en de vele pubs. Dit straatbeeld maakt de stad een unieke bestemming.

Omdat Londen zo groot is en er zo ongelofelijk veel te zien en te doen is, heb ik hieronder de belangrijkste bezienswaardigheden en tips binnen 3 tot 4 dagen (ofwel een lang weekend) uitgezet. Je hebt altijd tijd te kort in Londen. De stad is zo veelzijdig, je kunt er elke keer wel weer iets nieuws ontdekken.