Hero background

Samenwerken met Reisjevrij.nl

Influencer marketing & Content marketing in de reisbranche

Click here for English

Echte reizigers = échte influencers

Reisjevrij.nl staat voor reizen in vrijheid, lekker zelfstandig op reis gaan of zelfstandig een nieuwe bestemming ontdekken. Reisjevrij.nl is in 2016 opgericht door Evy en is inmiddels uitgegroeid tot een groot reisblog boordevol reisroutes en tips geschreven door meerdere reisfanaten. 

Ons doel is om de zelfstandige avonturier te helpen met het plannen van zijn of haar volgende reis. Wij zorgen voor inspiratie, maar bovenal voor informatie. Zo delen wij hele praktische tips over vervoer, hotels, bezienswaardigheden, leuke activiteiten en meer. Wil je graag samenwerken met eerlijke reisbloggers en een professioneel reisblog? Lees dan snel verder of neem contact op met evy@reisjevrij.nl.

Wie zijn wij?

Bij influencers denk je misschien direct aan social media. Met prachtige plaatjes, zwierige jurkjes en de perfecte setting. Dat is hoe wij niet zijn. De bloggers van Reisjevrij.nl zijn échte reizigers. Onze avonturen delen we op een eerlijke en praktische manier, zoals een reiziger het zelf ook zal beleven.

Onze kracht ligt in het schrijven van waardevolle content, waarbij jouw bestemming of bedrijf langdurig onder de aandacht komt van de doelgroep. Dit doordat onze artikelen keer op keer gelezen worden, jaar in jaar uit. Natuurlijk doen wij ook ons best om de bestemmingen of plek mooi vast te leggen op foto, maar wij willen geen onrealistische beelden afgeven.

Onze lezers en volgers

Reisjevrij.nl groeit nog elke dag zowel op onze socials als onze website. Onze lezers plannen vaak hun reizen zelfstandig, of zoeken tips om het beste te halen uit hun vakantie, citytrip of reis.

Maandelijks hebben we meer dan 130.000 unieke bezoekers. Mail ons voor de actuele statistieken en mediakit.

 • 60% is vrouw
 • 45% is tussen de 25 en 44 jaar oud
 • 40% is ouder dan 45 jaar
reisblogger evy van kan

Evy van Kan

In India heb ik de eerste keer de ultieme vrijheid van backpacken mogen ervaren! Sindsdien wil ik niet meer anders. Voor elke reis kies ik mijn eigen bestemmingen, route en hotels. Deze tips deel ik graag met jou, hier op Reisjevrij.nl. Have fun!

Volg ons op social media!

Zo brengen wij jouw bedrijf of bestemming onder de aandacht!

Wil jij met jouw regio, stad, bedrijf, product of dienst reizigers bereiken? Dan denken we graag met je mee om jouw bestemming of bedrijf op een relevante manier onder de aandacht te brengen.

Wij werken veel samen met hotels en B&B’s, tour operators, musea, reisorganisaties, autoverhuurders, restaurants, bedrijven met reisproducten en andere dienstverleners.

Diverse samenwerkingsmogelijkheden

Samenwerken met Reisjevrij.nl kan op hele diverse manieren. Neem zeker contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Hierbij wel een aantal voorbeelden!

Destination of city marketing #persreizen

Wij plannen de gaafste roadtrips en reisroutes en schrijven die tot in de detail uit voor alle toekomstige reizigers, die na het lezen van onze artikelen sowieso gaan komen. Of een leuke dagplanning om alle highlights van een stad te zien, werken wij graag uit! #Persreisjes maken we graag.

Jouw accommodatie in de spotlight!

Een fijne accommodatie is zo belangrijk tijdens een vakantie of reis! Dat weten wij maar al te goed. Wij werken heel veel samen met hotels, hostels en andere accommodaties! Wij komen graag bij je overnachten én alles ontdekken wat je te bieden hebt.

We werken graag samen met partijen die een leuk of interessant product of dienst hebben, gerelateerd aan de reisbranche. Het schrijven van een nieuw advertorial of het plaatsen van een link in een bestaand artikel is mogelijk. We plaatsen geen gratis links.

Wij krijgen veel aanvragen voor linkruil en linkbuilding, of het maken van een advertorial. Dit is enkel mogelijk wanneer het betreffende product of de dienstverlening goed aansluit bij onze thema’s en doelgroep. Indien het geen toegevoegde waarde heeft voor reizigers, dan is er geen goede match.

& onze Socials natuurlijk!

Instagram, Pinterest en Facebook gebruiken wij voornamelijk om onze artikelen op te verspreiden, maar ook om leuke tips te delen. Op Instagram hebben we zo’n +4600 volgers en op Facebook +4000. Op Instagram gaan we graag aan de slag met leuke stories in onze eigen huisstijl. Ook plaatsen we dagelijks nieuwe foto’s op onze feed.

social-media-influencers-reisbranche
social media reisbloggers
samenwerking reisbloggers

Voor stories (en reels) op Instagram hebben wij een eigen template gemaakt in dezelfde herkenbare stijl als ons blog. Hierboven een paar voorbeelden, maar onze set bestaat uit zeker 10 verschillende templates en worden enthousiast ontvangen door onze volgers. Natuurlijk zorgen we voor een leuke en logische set stories.

Thema's

en onderwerpen

Onze groep bloggers is divers en zo ook onze reiservaring en interesses. Hierdoor schrijven wij over hele diverse thema’s: van wintersport tot watersport, van reizen met kinderen tot solo backpack trip en van avontuurlijke hike tot een luxe strandbestemming.

Surfvakantie Portugal

Samenwerking bespreken?

Zou jij graag willen samenwerken met reisblog Reisjevrij.nl? Laat het ons dan weten!

  Deze site is beveiligd door reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Voorbeelden van eerdere samenwerkingen

  Inmiddels hebben we voor veel hotels, tour operator, autoverhuurders en city marketeers mogen werken. Een paar partners:

  EasyTerra.nl – Sunny Cars – Maastricht Marketing – Visit Malta – CzechTourism – East Nomads – NYC – Newyork.nl – Hotel de Rousch – BUNK hotels – Sorobon hotels – Surf Paradise Morocco – Visit Inari – Boutique Hotel Bleecker – Dutchen – BlueFinn Charters – Maxi-Cosi – Geardropper – Isilimela Lodge – Umlilo Lodge – Suitehotel Pincoffs – Erfgoed Bossem – Hotel Flora Batava – Thanks for the trip – Ericeira Surf House – Salento Cycling – en meer…