Zakelijke vragen of samenwerken?

In 2016 startte ik met Reisjevrij.nl als hobby. Mijn doel is om de zelfstandige avonturier te helpen met het plannen van zijn volgende reis. Hierbij wil ik inspireren, maar eigenlijk vooral informeren. Hele praktische tips over vervoer, hotels en bezienswaardigheden. Ik laat de lezer geen fantastische plaatjes zien zonder te vertellen waar het is, wat het kost en hoe je er komt.

Er zijn verschillende mogelijkheden om met Reisjevrij.nl samen te werken. Je kunt bijvoorbeeld jouw hotel, tour organisatie of ander product/dienst in één of meerdere reisroutes promoten. Een andere mogelijkheid is om in een blogpost vermeld te worden.

Heb je een ander idee? Wil je een gastblog schrijven, een product of dienst promoten of iets anders? Neem dan contact met mij op. Ik vind het uiteraard wel belangrijk dat het artikel of product van toegevoegde waarde is voor mijn doelgroep.

Statistieken en bezoekersaantallen – mei 2019

Reisjevrij.nl groeit nog elke dag. In mei 2019 bereikte Reisjevrij.nl +53.000 unieke bezoekers. In totaal meer dan 73.000 sessies en 111.000 page views. 65% van mijn bezoekers is jonger dan 35 jaar en 65% is vrouw.