Zuid-Afrika

Reisroute Zuid-Afrika

Zuid-Afrika, het land waar je altijd naar toe kan. In Zuid-Afrika zijn de seizoenen tegenovergesteld aan die van ons. Als het bij ons winter is, is het in Zuid-Afrika zomer. De Afrikaanse winter van juni tot augustus is droog en mild, ideaal om dieren te spotten! Het land van de avontuurlijke safari’s, de Big 5, een prachtige kustlijn en heerlijk eten. Met zoveel highlights is het moeilijk om je route te bepalen. Daar help ik je graag mee en hieronder deel ik mijn reisroute. Deze autoroute kun je in twee of drie weken afleggen.

Zuid-Afrika voor backpackers?

Er gaan veel backpackers naar Zuid-Afrika. Zij reizen voornamelijk met het openbaar vervoer of met de Baz-Bus! De Baz Bus is een soort hop-on hop-off bus. De bus rijdt van Johannesburg tot aan Kaapstad en je kunt in verschillende steden uitstappen. De bus is echter niet goedkoop, €350 van Johannesburg tot Kaapstad, onbeperkt geldig.

MIJN BACKPACK ROUTE

Route Johannesburg naar Kaapstad

Route Zuid Afrika: van Johannesburg tot Kaapstad

Mooie autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad. Niet geheel met de auto, maar met een binnenlandse vlucht. Route van Johannesburg - Graskop - Hoedspruit - Krugerpark - Swaziland - St. Lucia - Drakensbergen en Kaapstad. Lees verder...
5.00 / 8 reviews
Meer weten?
2 tot 3 weken
Lekker roadtrippen
het hele jaar