De ultieme Pride Amsterdam Experience: overnachten, Envy Peru ontmoeten en VIP party!

Kans op twee nachten dé ultieme Pride Amsterdam Experience

26 juli 2022: Ter gelegenheid van de terugkeer van de Canal Parade tijdens Pride Amsterdam, die dit jaar haar 25e editie viert, en als hoofdsponsor van Pride Amsterdam introduceert Booking.com de ultieme Pride Amsterdam Experience. Eén gelukkig paar kan tijdens het slotweekend van Amsterdam Pride op 5 en 6 augustus genieten van een onvergetelijk ervaring, inclusief een te boeken verblijf van twee nachten in de speciaal gecreëerde Pride Amsterdam kamer in het luxueuze Sofitel Legend The Grand Amsterdam.

De unieke hotelkamer

pride kamer hotel
amsterdam pride experience hotel

De kamer waarin je kan verblijven is gecreëerd om de diversiteit van de LHBTIQ+ gemeenschap (lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transgender, interseks, queer) te weerspiegelen en geïnspireerd door de regenboog. De hotelkamer is ontworpen door de opkomende Nederlandse LHBTIQ+ kunstenaar Eelco Hilgersom en bevat speciaal gemaakte kunstwerken voor de ruimte. Als je deze hotelkamer weet te bemachtig, word je verwelkomd door het Peruaans-Nederlandse drag-icoon Envy Peru en beginnen jullie het onvergetelijke weekend samen met haar en cocktails in de kleurrijke hotelbar, The Flying Deer. Daarna worden jullie meegenomen voor een inclusieve en culinaire ervaring bij het populaire Eetcafé Wijmpje Beukers van LHBTIQ+ eigenaren, inclusief een persoonlijk welkom van een van de medeoprichters. Dag twee begint met ontbijt op bed en dan is het op naar de beste plek in Amsterdam om de kleurrijke Canal Parade in je op te nemen; met exclusieve toegang tot het VIP-dek zijn jullie verzekerd van een fantastische plek voor het hoogtepunt van hun Amsterdam Pride Experience.

envy peru meet & greet pride
Drag icon: Envy Peru

Hoe maak je kans op deze kamer en extra’s?

De Pride Amsterdam Experience (de kamer) is vanaf 1 augustus 2022 om exact 10:00 uur Nederlandse tijd exclusief te boeken via Booking.com, op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. De hotelkamer is dan te boeken voor 2 nachten (van vrijdag 5 aug t/m zondag 7 aug), voor een totaalbedrag van slechts €20,22 ter ere van de terugkeer van de Canal Parade in 2022 na een onderbreking van drie jaar. Als je dus de kamer als eerste weet te boeken op de betreffende data, krijg je:

  • 2 nachten voor 2 personen in de Pride kamer van het Sofitel Legend The Grand Amsterdam, incl. ontbijt op bed
  • een drankje dat je mag opdrinken met Envy Peru
  • een heerlijk diner bij Wijmpje Beukers
  • 2 tickets voor het VIP-dek voor de Canal Parade.
  • En dat voor maar €20,22

Good luck! En zorg er dus voor dat je op 1 augustus 2022 om exact 10:00 uur Nederlandse tijd direct deze kamer boekt!

Have fun en reis je vrij ,
Evy

Foutje gezien, of heb jij actuelere informatie? Mail mij, ik ben je dankbaar. Dit artikel bevat affiliate links. Je leest er meer over in de disclaimer.

Bron: Booking.com
reisblogger evy van kan

Evy van Kan

In India heb ik de eerste keer de ultieme vrijheid van backpacken mogen ervaren! Sindsdien wil ik niet meer anders. Voor elke reis kies ik mijn eigen bestemmingen, route en hotels. Deze tips deel ik graag met jou, hier op Reisjevrij.nl. Have fun!

Meer over Evy van Kan

Ervaringen & Vragen

Stel je vragen, of deel jouw tips en ervaring hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *