Waar overnachten in Yogyakarta? Hotel tips!

Fijne Hostels in Yogyakarta

In Yogyakarta zijn héél veel leuke hostels, guesthouses en hotels. Dat maakt het moeilijk kiezen! De locatie vind ik altijd het belangrijkste. Leuke restaurantjes in de buurt en enkele highlights op loopafstand. Vervolgens kijk ik naar de prijs en beoordelingen van de accommodatie.

Je kunt zeker 3 tot 4 dagen in Yogyakarta overnachten.

Wij verbleven in: Bamboo Bamboo Homestay **

Hostel tips Yogyakarta
Bamboo Bamboo homestay in Yogyakarta

Dit guesthouse is niet heel luxe, maar wel cute! De locatie is super en ligt dicht bij allemaal gezellige restaurantjes. Voor €30,- heb je een superior tweepersoonskamer en voor €6,- een bed in de slaapzaal (voor echte backpackers). Met een gemiddelde score van 8,6 op Booking, is dit echt een aanrader.

Tip goedkoper guesthouse: Rumah Roso Homestay

Rumah Roso yogyakarta hostel
Leuk hostel voor een leuke prijs

Rumah Roso HomestayVoor zo’n €15 per nacht krijg je een gezellige tweepersoonskamer met gedeelde badkamer. Dit guesthouse ligt dicht bij enkele highlights in Yogyakarta en is beoordeeld met een dikke 8,5!

Er is veel keuze! Bekijk hier andere hotels en guesthouses.

Heb jij nog tips? Laat het hieronder weten!

Have fun en reis je vrij ,
Evy

Hey lezer of reiziger! Foutje gezien, of heb jij actuelere informatie? Ik doe mijn best om alle reistips up to date te houden en jij kan daarbij helpen. Mail mij, ik ben je dankbaar. Dit artikel bevat affiliate links. Je leest er meer over in de disclaimer.

reisblogger evy van kan

Evy van Kan

In India heb ik de eerste keer de ultieme vrijheid van backpacken mogen ervaren! Sindsdien wil ik niet meer anders. Voor elke reis kies ik mijn eigen bestemmingen, route en hotels. Deze tips deel ik graag met jou, hier op Reisjevrij.nl. Have fun!

Meer over Evy van Kan

Ervaringen & Vragen

Stel je vragen, of deel jouw tips en ervaring hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *