Win een Wereld Kraskaart van Wereldkaarten.nl
Wereldkaart Krassen

Er zijn zo van die cadeautjes die elke reisfanaat leuk vindt! Ook ik wilde er al langer eentje hebben! Een wereld kraskaart! Je start met een geheel gouden kaart van de wereld. Als je een land bezocht hebt, ‘kras je het open’. Elk land heeft een eigen kleur, dus in hoe meer landen je bent geweest, hoe kleurrijker de kaart wordt! Ook vind ik het superleuk om zo bij te houden waar ik geweest ben. Dus ken jij iemand die écht van reizen houdt? Dan is dit in ieder geval een superleuk cadeau!

Wereld kraskaart

Via wereldkaarten.nl mocht ik een wereldkaart uitzoeken. Ze hebben allemaal leuke dingetjes voor aan de muur. Mooie wereldkaarten op hout, op canvas en andere materialen. Ook hele leuk en leerzame kaarten voor de kinderkamer… maar die heb ik nog niet nodig :-). Ik had mijn zinnen al gezet op de kraskaart en het leuke is… ik ga er nog één weggeven via Facebook!

Deze actie is inmiddels afgelopen!

Wil jij kans maken op zo’n leuke wereld kraskaart?

Like dan mijn Facebookpagina en laat mij weten hoeveel landen jij al mag openkrassen! Bij 500 likes verloot ik de kaart!

De wereld kraskaart is 88×52 cm en kost op dit moment €24,95. De kaart wordt netjes verpakt en binnen 5 dagen verzonden.

Hoeveel landen mag jij al openkrassen?

Over de auteur

client-photo-1
Evy van Kan
In India heb ik de eerste keer de ultieme vrijheid van backpacken mogen ervaren! Sindsdien wil ik niet meer anders. Voor elke reis kies ik mijn eigen bestemmingen, route en hotels. Deze tips deel ik graag met jou, hier op Reisjevrij.nl. Have fun!

Reacties en vragen

9 mei 2017
Wat te gek! Mijn zoon zou leuk vinden. Ik doe mee
9 mei 2017
Heel erg tof!
9 mei 2017
Die kaarten zijn altijd erg eluk! Ga even op je facebook kijken, leuke actie!!
9 mei 2017
Te leuk!! Daar kan ik mijn geliefde wederhelft ook erg happy mee maken. Helaas hebben wij niet erg veel tijd om te reizen. Carrière switch maken misschien haha
10 mei 2017
Ik vind dit heel erg tof, en twijfel al tijden of ik er eentje wil. Ht nadeel is alleen dat wij vooral Griekenland aan het afreizen zijn: alle eilanden afgaan en het vaste land helemaal verkennen. Jammer genoeg heb ik nog geen kraskaart gevonden speciaal voor Griekenland: want dit zou ik heel tof vinden!
11 mei 2017
Een stuk of twaalf landen denk ik. En hopelijk in de toekomst nog veel meer want ik ben gek op reizen. Leuke wereldkaart <3

Stel hier je vraag of geef een reactie.